×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Szatmárnémeti

Élelemre lenne szükségük

2021.09.15 - 16:00
Megosztás:
Élelemre lenne szükségük
legkisebbeknek és nem csak, megfelelő elemózsiára van szükségük, hogy egészségesek maradjanak / Fotó: Facebook – Asociația Freelifesm
A szatmárnémeti Freelife Egyesület közösségi oldalán tette közzé azokat a fotókat, amelyeket az örökbefogadás pillanataiban készítettek, pár szerencsés kiskutya ugyanis szerető gazdikra és új otthonra talált.

Sajnos azonban még mindig rengeteg kiskutya tartózkodik a civil szervezet menhelyén, emellett sok eb látja meg a menhely kapuin belül a napvilágot. A Freelife Egyesület rendkívül hálás mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy felelősséget vállalva új otthont biztosítanak a kutyáknak. Azoknak azonban, akiknek nem adatott meg, hogy örökbe fogadják őket, továbbra is ellátásra van szükségük. Az egyesület nap mint nap azért dolgozik, hogy a „bentlakóinak” minden szükséges erőforrást biztosítson. A legkisebbek étvágya azonban olykor csillapíthatatlan, ami nem csoda, hiszen a bezártság ellenére a legtöbbjük rendkívül játékos és barátságos.

Számukra fontos a megfelelő táplálék rendszeres biztosítása. Az egyesület ezen erőforrásai azonban rendkívüli ütemben fogynak, éppen ezért arra kérnek mindenkit, hogy akinek módjában áll, támogassa ügyüket. Azok, akik segíteni szeretnének, megtehetik junior kutyusoknak való elemózsia adományozásával, de bármilyen más tápadományt is szívesen fogadnak. Akik szeretnének örökbe fogadni vagy adományozni, a 0746.813.484-es, a 0724.003.443-as és a 0745.521.042-es telefonszámon több információt kaphatnak.

Kallós András
 

Évente több mint 2 és fél millió tonna élelem kerül a szemétbe Romániában
Évente mintegy 2,55 millió tonna élelem kerül a szemétbe Romániában, ennek nagy része főtt étel, gyümölcs és zöldség - közölte egy hétfői szakkonferencián a mezőgazdasági minisztérium egyik államtitkára.
Új projekttel készül a Noé Partium
Elkezdődött a Fény Otthonának építése, a projektről Löchli Tündét, a mikolai Noé Partium Egyesület elnökét kérdeztük, aki készségesen számolt be legújabb projektjükről.
Tűzifára lenne szükség
A szatmárnémeti Freelife Egyesületnek sürgősen segítségre van szüksége. A kutyák megnövekedett száma miatt az egyesület tűzifakészletei rohamosan fogynak.
Cookie