×
2022. 01 27.
Csütörtök
Angelika
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.38 RON
Vidék

Egyre sikeresebb a Tour de Tur verseny

2012.05.20 - 19:29
Megosztás:
Egyre sikeresebb a Tour de Tur verseny

A VII. Tour de Tur kerékpáros tájékozódási verseny új helyszíne és a versennyel párhuzamosan megrendezett szórakoztató programok az idén még több, mintegy 160 résztvevőt vonzottak.

Szombaton került megrendezésre a Tour de Tur kerékpáros tájékozódási verseny hetedik kiadása, az Erdélyi Kárpát Egyesület — Szatmárnémeti szervezésében. A verseny a Muzsdalyi-tó mellől indult, és a versenyzők ugyanide érkeztek a 45, illetve 33 km versenytáv megtétele után. Idén 114 versenyző állt rajthoz. Azok számára, akik nem akartak versenyezni, az egyesület tagjai egy bemutatóval egybekötött kerékpáros kirándulást szerveztek a védett területen, melyen 29-en vettek részt. A nap folyamán bárki kipróbálhatta a PrimaGym által tartott Spinracing és Spinning edzéseket, majd az este folytatásaként a 4EVER zenekar biztosította a szórakozást a jelenlevőknek.

 

 

Hat kategóriában díjaztak

 

A hat kategóriában induló versenyzők között összesen 5400 lej értékű díj került kiosztásra. Különdíjat kapott 3 versenyző, akik közül ketten abszolút elsőként értek be a teljes férfi, illetve nő kategóriában, valamint kiemelkedő teljesítményéért egy versenyző, aki váltó nélküli biciklivel teljesítette a teljes távot érintve az összes ellenőrző pontot. Abszolút első: férfi kategória: Vaum Waldemar; női kategória: Trif Linda; kiemelkedő teljesítmény: Kallós Gergő.

 

 

Helyezettek

Junior női: I. hely: Sipos Tímea

Szenior női: I. hely: Trif Linda, II. hely: Bakó Annamária és Denilă Andrea, III. hely: Dicső Alexandra

Junior férfi: I. hely: Asztalos Lóránd, II. hely: Knoblich Wilhelm, III. hely: Vajda Márk

Szenior férfi: I. hely: Tóth Zoltán, II. hely: Hajdú Gergely, III. hely: Peres Alexandru

Veterán férfi: I. hely: Vaum Waldemar, II. hely: Anderkó Gábor III. hely: Drotar Viktor

 

Támogatók

Partnerek: Primagym, MultiSalva. A rendezvény támogatói: ContiTech, Tauril-Rom, Metamob, Casco, Garden Design, Loui’s Bike, Butka Gergő, Opel West Szatmárnémeti, Alpin Instinct, Boér Ádám, Samfero, Agenda Setting, Idea Studio, NoLimits Technologies, Headbangers Cofe&Pub, Poszet, Mechanikus.

 

 

 

Cookie