×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Vidék

Egyházmegyei Ifjúsági Tábor

2021.07.27 - 19:00
Megosztás:
Egyházmegyei Ifjúsági Tábor
Fotó: Szatmári Egyházmegyei Ifjúsági Iroda (Archív felvétel)
Augusztus 23–28. között Egyházmegyei Ifjúsági Tábort tart a Szatmári Egyházmegyei Ifjúsági Iroda.

Az ifjúsági tábor idei mottója: „Ott vagyok közöttük” (Mt, 18,20). A szervezők sok szeretettel várnak minden 14–30 év közötti fiatalt Szentegyházára, a Szent Gellért Alapítvány közösségi házába. A jelentkezési határidő augusztus 13., a részvételi díj 270 lej/fő. Az érdeklődők saját plébániájukon jelentkezhetnek. A szervezők jelmondata: „Aki már volt, az tudja, milyen jó, aki még nem, az mindenképp próbálja ki!” Ennek jegyében szeretettel várják, szívesen fogadják mind a régi, mind az új résztvevőket.

K.A.

Nagytarnán táboroztak a nagykárolyi cserkészek
A nagykárolyi 151. gr. Károlyi Gyula cserkészcsapat idén is megrendezte saját csapattáborát, ezúttal Nagytarnán, ahol több mint 60 résztvevő számára biztosítottak változatos programokat. A tematikus táborban egy történetet feldolgozva zajlottak a foglalkozások.
Kalotaszentkirályon táboroztak a bölcs diákok
A tizenegyedik alkalommal megszervezett Bölcs diák vetélkedőn legjobban teljesítő tíz csapat — köztük a szatmárnémeti és nagykárolyi tanulók — élménytáborozott Kalotaszentkirályon.
Kalazancisok az anyanyelvi táborban
Egyhetes tanulmányi táborban jártak a nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum diákjai, hiszen a Rákóczi Szövetség idén nyáron is több ezer fiatal számára biztosított táborozási lehetőséget Sátoraljaújhelyen, a nemzeti összetartozás napján átadott, teljes egészében felújított Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban.
Cookie