×
2022. 05 21.
Szombat
Konstantin
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.67 RON
100HUF = 1.29 RON
Nagykároly

Doni emléktúra — a szervezők köszönete

2022.01.19 - 13:27
Megosztás:
Doni emléktúra — a szervezők köszönete
Népes csoport tette meg az idei doni emléktúra útvonalát.

A január 15-én, a kora délelőtti órákban Nagykárolyból indult túra résztvevőinek nevében a program főszervezője, Berei Károly mondott köszönetet mindazoknak a segítőknek, akik munkájukkal, támogatásukkal hozzájárultak a kezdeményezés sikerre viteléhez.
„Kedves barátaim! Engedjétek meg, hogy megköszönjem mindenkinek a részvételét, hozzáállását és a kitartását a X. Doni Hősök emléktúra alkalmából. Elsősorban hálát adok a Jóistennek, hogy ismét megsegített bennünket ezen esemény alkalmából. A továbbiakban köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik támogatásukkal hozzájárultak a X. Doni Hősök emléktúra lebonyolításához. Köszönöm a túra által érintett települések világi és egyházi vezetőinek a fogadtatást. Külön köszönet Kaplony település elöljáróinak és minden segítő kéznek a testet-lelket melengető finom levesért. Köszönöm a feleségemnek és a családomnak, hogy mindig mellettem állnak és messzemenően támogatnak. Dicsőség a hősöknek!” — fogalmazott Berei Károly.

Kormánytámogatás a nagykárolyiaknak
Több mint százezer lejes támogatást folyósít a nagykárolyi gázrobbanásban érintetteknek a román kormány a munkaügyi minisztériumon keresztül. Összesen tizennégy család jut ezáltal segítséghez.
Sok az át nem vett oltási értékjegy
Több mint 2300 át nem vett, immunizálásért járó értékjegy van a nagykárolyi oltási központ székhelyén.
Nagyon fontos a jó szakképzés
Manapság alig találni megfelelő szakembert, bármit is tervez az ember – hallani lépten-nyomon. Talán szakorvoshoz is hamarabb bejutni, mint egy jó autószerelőhöz, kőműveshez vagy ácshoz.
Cookie