×
2021. 10 16.
Szombat
Gál
3 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Divatbemutatót tartottak a kastélyban

2021.07.06 - 11:17
Megosztás:
Divatbemutatót tartottak a kastélyban
A nagykárolyi Károlyi-kastély adott otthont péntek délután a Fashion at Six divatbemutatónak.

A nagykárolyi rendezvény a D'OR brand támogatásával valósulhatott meg a Diva's Modeling Agency és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ együttműködésében. A divatbemutatón a Cosmin Mureşan és Sebastian David tervezőpáros ruhakreációit tekinthették meg a jelenlévők, olyan darabokat, amiket a nyári szezonra ajánlanak. Az elsősorban hölgyeknek szánt bemutató keretében több mint 80 ruhát négy kollekcióba osztva vonultattak fel a „kifutón” a modellek. Az Age of Luxury kollekció keretében a nyári szezonra tervezett koktélruhákat mutatták be, melyek megalkotásához a tervezők Marie Antoinette személyiségéből ihletődtek. Az esküvői szezon elengedhetetlen koktélruháit felvonultató kollekció mellett a Lost in Istanbul fantázianevet viselő kollekció kreációit is szemügyre lehetett venni, mely a divattervező páros couture (privát ügyfelek számára, megrendelésre gyártott, egyedi darabokat jelent) alkotásait tartalmazza. A gyerekekről sem feledkeztek meg a tervezők, hiszen már ők is pontosan tudják, hogy a lányok már elég kicsi kortól kezdve szeretnek divatosan öltözködni. Számukra a Frida K. kollekció ruháit ajánlják. Természetesen a nyári viseletről sem feledkeztek meg a tervezők, az átlagosabb, mindennapi viseletet a Tropiques kollekció vonultatta fel.
Az est érdekessége volt, hogy a művészi pillanatokról időnként maguk a manökenek gondoskodtak. A legfiatalabb modell, egy 11 éves lány klasszikustánc-bemutatót tartott, ugyanakkor zenés produkciók is voltak. Az est műsorvezető házigazdája Aurica Flonta volt. A divatbemutató végén Cosmin Mureşan és Sebastian David megköszönték mindenkinek a munkáját, amivel hozzájárultak az est sikeréhez, különösen a fiatal modelleknek, akik minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a nagykárolyi esemény feledhetetlen legyen.

Kettős ünnep a Fatimai Szűz Mária-templomban
Valakinek mindig van üzenete számunkra — kettős ünnepet tartottak a nagykárolyi Fatimai Szűz Mária-templomban — mely egyben a Romániai Fatimai Világapostolátus központja is — a kápolna felszentelésének huszonötödik évfordulója és búcsúja kapcsán.
Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban
Ismét gázcsövet érintő baleset történt Nagykárolyban.
Szatmári Termékek  Vására Nagykárolyban
Október 16–17-én Nagykárolyban, a kastélykertben nyitja meg kapuit húsz termelő részvételével a Szatmári Termékek Vására, melynek két napja alatt a nagykárolyiak a helyi gazdálkodók termése mellett a megye kézműveseinek szezonhoz illő alkotásaiból is válogathatnak.
Cookie