×
2022. 01 27.
Csütörtök
Angelika
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Dicséretben részesültek a remetemezői focisták

2012.05.15 - 11:17
Megosztás:
Dicséretben részesültek a remetemezői focisták

Nem sikerült az éremszerzés a Remetemezői Általános Iskola 5–8. osztályos labdarúgóinak a vidéki iskolák diákolimpiászának országos döntőjében, viszont Constantin Por testnevelő tanár legénysége három elismerést hozott haza a Bákó megyei Szászkúton rendezett tornáról.

 

A tanügyminisztérium égisze alatt rendezett diákolimpiászon dicséretben részesültek a szatmáriak, ugyanakkor kiérdemelték a Fair Play-díjat, valamint a sportszerű viselkedésért az Országos Sport- és Ifjúsági Hatóság elismerését is megkapták. „A gyerekek és szüleik nagyon büszkék voltak arra, hogy mi képviselhetjük az ország északnyugati régióját az tornán. Viszont Szászkúton embertelen körülmények fogadtak. A szállás és az ellátás is kritikán aluli volt. Szerintem, egy országos döntő megrendezése egy település büszkesége kell hogy legyen, ezzel szemben a bákóiak nagyon leszerepeltek” – panaszolta a tanár, aki egyben harmadosztályos labdarúgó partjelző. Por ugyanakkor köszönetet szeretne mondani támogatóinak is, akik biztosították, hogy a remetemezői csapat részt vegyen az országos döntőben.

A csapat: Octavian Şut – Abel Martocian, Daniel Bogar, Bogdan Groza, Marius Bogdan, Călin Miclăuş, Florin Martocian, Denis Pop, Raul Ştef, Vlad Varga. Testnevelő tanár: Constantin Por.

Cookie