×
2021. 03 05.
Péntek
Adorján, Adrián
6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

Darócig ért a kamionsor

2021.02.17 - 20:22
Megosztás:
Darócig ért a kamionsor
Szerdán ismét feltorlódtak a kamionok a román-magyar határszakasz valamennyi átkelőjénél, de a legrosszabb helyzet (mondhatni szokás szerint) a petei átkelőnél alakult ki, ahol a monstrumoknak „alig” 300 percet kellett várniuk az átlépésre — a várakozás egyenes következményeként pedig a kamionsor vége ismét Pusztadarócon volt.

Hajszálnyival rövidebbek voltak a sorok a borsi, varsándi és nagylaki határátkelőknél, ahol átlagosan 70–90 percet kellett várakozniuk az országból kilépni akaró kamionoknak.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordulnak elő ilyen idegtépően hosszú várakozások és csigatempóban történő haladás, ugyanis a magyar ellenőrző szervek az illegális bevándorlás megfékezése okán a szokottnál is alaposabban vizsgálják át a belépésre jelentkező teherszállító monstrumokat.

Archív felvétel

Kamionos türelemjáték – már megint
Ismét hosszú órákat kénytelenek várakozni a román – magyar átkelőknél a kamionosok, a legnagyobb 'dugó' most is Peténél van.
Darócig ér a kamionsor
Hosszú kamionsor alakult ki kedden délután a petei határátkelőnél, a sor ezúttal Pusztadaróc elejéig ért. A kamionosoknak, akik szerettek volna kilépni az országból, több mint 200 percet kellett várakozniuk.
Ismét hatalmas torlódás volt a határon
Szombaton majd' két órát, vasárnap már csak negyedet kellett várni a Romániába való kilépésnél a petei határátkelőnél, pedig hat sávon történt az ellenőrzés.
Cookie