×
2021. 10 16.
Szombat
Gál
3 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Cselgáncstorna a Both-teremben

2021.09.10 - 16:53
Megosztás:
Cselgáncstorna a Both-teremben
A krakkói nyílt nemzetközi versenyen alapoztak a Judo Master szatmárnémeti cselgáncsozói, akik ezen a hétvégén hazai környezetben lépnek majd tatamira, az International Judo Cup Satu Mare korosztályos tornán.

A múlt heti, két napos lengyelországi megmérettetésen közel 950 sportoló vett részt, Pelcz Attila edző tanítványai közül négyen zártak az 5. helyen, Alexandra Gîndea (képünkön) pedig első nemzetközi versenyén a második lett az U12-es korosztály 24 kilogrammos súlycsoportjának a versenyében.
„Tapasztalatszerzésnek minden képen jó volt ez a verseny, és remélem, hogy jó felkészülésnek is bizonyul a hazai versenyünk előtt” – mondta a szakvezető.
A szatmárnémeti megmérettetést ma rendezik a Both Katalin Sportterembe, ahol öt ország mintegy 380 judokája mérkőzik meg. 11, 13 és 14 éven aluliak súlycsoportjában zajlik a küzdelem zárt kapuk mögött, a terembe ugyanis csak a sportolóknak és az edzőiknek lesz bejárásuk. Pelcz elmondta, hogy a hatályban levő járványszakértői szabályozások miatt minden korosztály versenye után kiürítik a sporttermet, amit fertőtleníteni fognak. 
A viadalok három tatamin zajlanak, a hivatalos megnyitót pedig 10 órakor rendezik. 

Pesek Attila

Magyar bajnok lett a szatmári judoka lány
Újabb magyar bajnoki címekkel gazdagították gyűjteményüket a Judo Master nagykárolyi cselgáncsozói.
Hét érem a lengyelországi Só Kupáról
A lengyelországi Krakkó városának közelében, a sóbányájáról híres Wieliczka településen küzdöttek az elmúlt napokban a Judo Master SK szatmárnémeti és nagykárolyi cselgáncsozói, ahonnan két arany-, egy ezüst- és négy bronzéremmel tértek haza.
Hat éremmel jöttek haza Nagyszebenből a judokák
Nagyszebenben léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti VSK-Fușle Security SK cselgáncsozói, ahonnan egy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel tértek haza.
Cookie