×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
24 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Szatmárnémeti

Családban élni jó — együtt ünnepeltek az Árva Bethlen Kata Református Óvodában

2024.05.15 - 13:05
Megosztás:
Családban élni jó — együtt ünnepeltek az Árva Bethlen Kata Református Óvodában
A család nemzetközi napját ünnepelték az Árva Bethlen Kata Református Óvoda apróságai családjaikkal együtt, és természetesen nagyon jó hangulatban a szülők nyitottságának, odaadásának és támogatásának köszönhetően.

Mi is a család? Egy szeretettel és védelemmel teli biztos fészek, ahol a gyerekek biztonságban cseperedhetnek, ahol a család minden tagja védelmet, tiszteletet és szeretetet élvez. 

hirek/2024/05-majus/betlenkata-ovi/7.jpg
A család nemzetközi napját ünnepelték az Árva Bethlen Kata Református Óvoda óvodásai családjaikkal együtt. Erre az alkalomra szeretettel hívtak és vártak olyan családokat is, akik ennek a közösségnek szeretnének a tagjává válni. Nagy szeretettel fogadtak minden érdeklődőt az itt dolgozó pedagógusok, Bauer Orsolya, Mészáros Melinda, Bajnai Melinda, Oroszi Alexandra, valamint kedves dadusuk, Liszkai Ilona.
hirek/2024/05-majus/betlenkata-ovi/4.jpg
A rendezvényt a Református Gimnázium aligazgatója, Elek Kinga nyitotta meg, s szeretettel köszöntötte a jelen lévő családokat. Ezt követően, nt. Maior Ildikó lelkipásztor egy igével és annak magyarázatával folytatta az eseményt, majd a Jóisten áldását kérte minden jelenlévő család életére, gyermekeire, s a jelenlévő pedagógusok életére, hogy ugyanilyen hittel és szeretettel tudják továbbra is nevelni, terelgetni a kicsiny gyermekek életét.
hirek/2024/05-majus/betlenkata-ovi/13.jpg
A gyerekek számára a pedagógusok rengeteg meglepetéssel készültek, volt itt ugrálóvár, kézműves foglalkozás, bábszínház, finom falatok, s az újonnan érkezett szülők, igazán belekóstolhattak ennek az óvodának a családias hangulatába — az  óvodával kapcsolatos kérdéseiket a választ Szilágyi Noémi , a Református Óvodák koordinátora, valamint a kiscsoportos óvónénik válaszolták meg.
hirek/2024/05-majus/betlenkata-ovi/8.jpg

A családi nap nagyon jó hangulatban telt, a szülők nyitottságának, odaadásának és támogatásának köszönhetően.
Istennek legyen hála! 

Bauer Orsolya

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON!