×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
23 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Nagykároly

Boros Ernő könyvbemutató lesz pénteken

2024.05.13 - 11:38
Megosztás:
Boros Ernő könyvbemutató lesz pénteken
(Fotó: a könyv borítója)
Boros Ernő Kannibália kannibáltalanítása című könyvének bemutatója május 17-én pénteken lesz, délután hattól, a Károlyi kastélyban.

2024. május 17-én 18 órától Nagykárolyban a Károlyi-kastélyban a szerző részvételével bemutatásra kerül Boros Ernő Kannibália kannibáltalanítása című karcolatokat, groteszkeket és jegyzeteket tartalmazó könyve.

Közreműködnek: Bogdan Georgescu, Csirák Csaba az Otthonom Szatmár megye könyvsorozat szerkesztője, Varga Sándor színművész.

Hírszerkesztő

 

Kulisszák mögött - kortárs írók, magyar kulturális plakátok
A Szatmár Megyei Könyvtárban is megünneplik a magyar kultúra napját: pénteken délután érdekes plakátkiállítás nyílik, valamint bemutatják a Buda & Pest című történelmi regényt. A könyv szerzőivel is beszélgethetnek az irodalom- és történelemkedvelők.
Az én kokárdám - bemutatták Gellért Ágnes verseskötetét
A szatmárnémeti Barátság Nyugdíjas Klub szervezésében mutatták be január 16-án, kedden 11 órától Gellért Ágnes Az én kokárdám című verseskötetét.
Kulisszák mögött
Négy izgalmas, érdekes kötettel és három rangos kortárs szerzővel találkozhatnak az érdeklődők pénteken délután a Szatmár Megyei Könyvtár multimédia-termében, ahol beleshetnek a regény– és versírás kulisszái mögé.