×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Vidék

Bográcsos főzőverseny

2021.09.03 - 13:05
Megosztás:
Bográcsos főzőverseny
A tasnádi Ady–Kölcsey Kulturális Egyesület Tasnád Város Helyi Tanácsa támogatásával szeptember 11-én, szombaton rendezi meg a hagyományos bográcsos főzőversenyt.

Mindazok, akik csapattal részt szeretnének venni a főzőversenyen, szeptember 9-én 12 óráig jelentkezhetnek az RMDSZ tasnádi szervezetének székházában. A verseny keretében meghirdetett főzés 9 órakor veszi majd kezdetét a tasnádi termálstrand melletti területen, a zsűri 12 órakor kezdi az értékelést, és 15 órakor várható eredményhirdetés, tájékoztatnak a szervezők.

Véget értek a Tasnádi Magyar Napok
Idén immár hetedik alkalommal tartották meg a Tasnádi Magyar Napok rendezvénysorozatot, a járványvédelmi szabályok miatt érvényben lévő szigorú intézkedések ellenére is színes műsorkínálat és emlékezetes programok vártak kicsiket és nagyokat.
Tasnádon is köszöntötték a szépkorúakat
Az Egyesült Nemzetek Szervezetének közgyűlése 1991-ben október elsejét választotta a szépkorúak világnapjának, azóta minden egyes október 1-jén a civilizált világ szervezett formában megemlékezik, különböző ünnepi műsorokkal gazdagítva reájuk irányítja az egész társadalom figyelmét.
Kiváló ételek a tasnádi főzőversenyen
Igazi meleg őszi nap várta az érdeklődőket a tasnádi Ady–Kölcsey Egyesület és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) tasnádi szervezete által, tizenegyedik alkalommal megszervezett főzőversenyen, amelyen minden eddiginél jobb ételek készültek.
Cookie