×
2021. 07 30.
Péntek
Judit, Xénia
22 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.14 RON
100HUF = 1.37 RON
Nagykároly

Bibliovakáció lesz Nagykárolyban

2021.07.19 - 17:00
Megosztás:
Bibliovakáció lesz Nagykárolyban
Az idei nyári vakációból sem maradhat ki a Nagykárolyi Városi Könyvtár már hagyománnyá vált, Bibliovakáció elnevezésű programsorozata.

A Nagykárolyi Városi Könyvtár munkatársai, együttműködve a város kulturális intézményeivel július 26–30. között tartják meg a foglalkozásokat. A szervezők hétfőn reggel 9 órától interaktív foglalkozással várják az érdeklődőket, az eseménynek a városi könyvtár ad otthont. Kedden, szerdán és csütörtökön délelőtt moderntánc-, valamint román népzene- és néptáncfoglalkozás zajlik, ezt követően gitároktatás, doboktatás, valamint amatőr színjátszás magyar nyelven. 12 órától magyar népzene- és néptáncfoglalkozás, illetve amatőr színjátszás román nyelven. Pénteken délelőtt karaoké és interaktív foglalkozás zárja a kulturális programok sorát. A helyek száma a foglalkozásoktól függően korlátozott. További információk elérhetők a Nagykárolyi Városi Könyvtár székhelyén (Iuliu Maniu utca 12–14. szám), valamint telefonon, a 0261.861.480-as telefonszámon.

K.A.

Tasnádi Nyári Fesztivál — programok minden korosztálynak
Kulturális programokkal kedveskedik a tasnádiaknak a város önkormányzata, az elmúlt hétvégén elstartolt rendezvénysorozat részeként még további három hétvégén várják különböző műfajú szórakoztató szabadtéri rendezvények a kisváros lakóit és minden érdeklődőt.
Kutyaképzés gyermekeknek
Ingyenes, gyermekeknek szánt kutyakiképző tanfolyamot indított a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ Abrihan Dumitru és Jánosi Arthur kutyatrénerek vezetésével Nagykárolyban.
Fesztiválok itthon és határon túl
Az idei évben ismét megnyílnak a hazai és nemzetközi fesztiválok kapui, az alábbiakban összegyűjtöttünk pár olyan rendezvényt, amelyen garantált a kikapcsolódás minden korosztály számára.
Cookie