×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
10 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Szatmárnémeti

Bérletszünetben az Egy kupac kufli

2024.02.09 - 13:28
Megosztás:
Bérletszünetben az Egy kupac kufli
Újra bérletszünetes bábelőadásra várják a családokat szombaton 11 órától az Iparosotthon bábszínházi termébe — a Dániel András Kufli-meséin alapuló előadás hosszú idő után tér vissza a szatmári színpadra.

Február 10-én, szombaton, 11 órai kezdettel az Iparosotthon bábszínházi termébe várják a család apraja-nagyját. A Harag György Társulat Brighella Bábtagozata nagy sikerrel játszotta a Dániel András Kufli-meséin alapuló bábelőadást, amely hosszú idő után tér vissza a szatmári színpadra.  

hirek/2024/februar/kufli.jpg

Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem. Pattog, mint egy gumilabda, pedig nem is az. Színes, mint egy nyalóka, pedig nem ehető. Van kicsi, van nagy. Van kövér és van sovány. Jönnek-mennek, sosem tudni, honnan hova... (Dániel András) – így szól az előadás ajánlója.

A bábelőadásban Nagy Anikó, Nagy Tamás, Bandura Tibor és Kófity Annamária keltik életre a kufli-könyvek szerzője, Dániel András által tervezett bábokat. 

hirek/2024/februar/kufli2.jpg

Az előadásra jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, vagy az előadás előtt egy órával, illetve interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. 

A bábelőadás hároméves kortól ajánlott.

Hírszerkesztő