×
2022. 10 07.
Péntek
Amália
9 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.99 RON
100HUF = 1.17 RON
Szatmárnémeti

Bérletszünetben Az égig érő fa

2022.09.22 - 16:15
Megosztás:
Bérletszünetben Az égig érő fa
Szombaton 10 órától a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt várja a Brighella Bábtagozat az Iparosotthonban található bábszínházi terembe, Az égig érő fa című előadásra.

A mesebeli szegény és bátortalan kondásfiú, Jánoska álma - ami egyben sok kisgyermek álma is - a királykisasszony szerelme. Jánoska királya elé járul, ezzel megtéve az első lépést, amitől kezdve sodródik a történettel, hogy megannyi kalandon keresztül, szembenézve a halállal, legyőzve a sárkányt hazavihesse és feleségül vehesse a királykisasszonyt.

A Nagy Regina által rendezett Benedek Elek mese az egyre inkább eltünedezni látszó népi világ csodáját is magában hordozza: hangulatát, nyelvezetét, szereplőit, tárgyait. A bábelőadás szereplői Bandura Tibor, Nagy Anikó és Nagy Tamás, a produkció látványtervezője pedig Bandura Emese.

A bábelőadásra jegyet váltani elővételben az Északi Színház jegyirodájában lehet, vagy a helyszínen, az előadás előtt egy órával. Lehetőség van az online jegyvásárlásra is a biletmaster.ro oldalon.
 

Hírszerkesztő

Szlovákiai turnéra indult a Brighella Bábtagozat
A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata a Terülj, terülj, asztalkám! című előadással szlovákiai turnén vesz részt a Bethlen Gábor Alap támogatásával.
Előadások, koncertek,  újra közönség előtt
A járványügyi helyzet megengedi, hogy Szatmárnémetiben újra nézők előtt tartsanak előadásokat, koncerteket, de csak 30%-os telítettséggel.
Cérnácska Szabócska – bemutatót tart a Brighella Bábtagozat
Február 20-án 11 órai kezdettel bérletszünetben mutatja be a Harag György Társulat Brighella Bábtagozata a legújabb produkcióját, a Cérnácska Szabócska című bábelőadást.
Cookie