×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
19 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Bérletszünetben a Hazudós egér bábelőadás

2024.06.07 - 16:01
Megosztás:
Bérletszünetben a Hazudós egér bábelőadás
Június 8-án 11 órai kezdettel az Iparosotthon bábszínházi termében bértletszünetben lesz látható a Brighella Bábtagozat előadása.

Lázár Ervint, a nagy mesemondót, senkinek nem kell bemutatni. Meséit, hőseit jól ismerik kicsik és nagyok egyaránt. A hazudós egér története mulatságos, és egyben bölcs példázata annak, hogy mi a különbség a hazugság és az álmodozás, a történetmesélés, a költészet között.

Hazugság-e reményt adni valakinek, aki rászorul a bíztatásra? A mi füllentős hősünk az erdő sok lakóját húzza ki a csávából különös
históriáival. Kedvesen, sokszínűen „hazudozza” végig a mesét, hogy végül elégedetten térjen otthonába, hiszen ma is segített másokon. Az előadás saját kis báb-világot hoz létre Lázár Ervin kedves állatfigurái segítségével, sok játékörömmel és sok szeretettel – írja az előadás szinopszisa.

hirek/2024/06-junius/2-3.jpg


Az előadás szereplői: Nagy Tamás, Kófity Annamária, Bandura Emese és Bandura Tibor. Az előadás látványvilágát Bartal Kiss Rita tervezte meg, Lázár Ervin meséjét színpadra alkalmazta Veres András. A produkció zeneszerzője Bakk-Dávid László, fénytechnikusa Szátvári Csaba, hangtechnikusa Fehér Róbert, ügyelője pedig Liegner Zsolt.

Az előadás 3 éves kortól ajánlott.
Jegyek kaphatók a Szatmárnémeti Északi Színház jegypénztárában, illetve előadás előtt egy órával a helyszínen. Online jegyértékesítés: Biletmaster.ro

Hírszerkesztő