×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
20 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Bepillantó: nyílt napot szervez a Kölcsey Ferenc Főgimnázium

2023.05.02 - 18:03
Megosztás:
Bepillantó: nyílt napot szervez a Kölcsey Ferenc Főgimnázium
(Fotó: pixabay)
A leendő kisiskolásoknak szerveznek nyílt napot a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban május 4-én, csütörtökön délután, amelyre úgy szülőket, mint majdani kisdiákokat várnak szeretettel a szervezők.

Május 4-én, csütörtök délután 17 órától leendő kisdiákok és szüleik előtt tárja ki kapuit a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium.

Az iskolába “bepillantóra” szeretettel várnak minden olyan szülőt és leendő kisiskolást, aki a Kölcseyben szeretné elkezdeni iskolai tanulmányait.

A nyílt nap egy kiváló alkalom arra, hogy úgy a szülők, mint gyermekeik szemügyre vegyék az iskolát, megismerjék annak pedagógusait, termeit és udvarát, illetve felfedezzék az iskola nyújtotta lehetőségeket is. Ráadásul a bepillantó során felmerülő kérdéseikre is választ kaphatnak az érdeklődők.

A belépő ingyenes, a szervezők szeretettel várnak minden leendő kölcseyst.

Hírszerkesztő
 

Iskolásokkal fociztak az Oli játékosai
A Doamna Stanca Főgimnáziumba látogattak el a szatmárnémeti Olimpia VSK „nagycsapatának” focistái, egy meccset is lejátszott a diákokkal közösen a három profi labdarúgó.
Új horizont a házi feladatok világában
Nyűg a házi feladat amióta kitalálták, ennek ellenszerét kereste egy Erasmus+ programba bekapcsolódva a Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapata. Az eredmény minden tanár és minden diák számára elérhető, térítésmentesen.
Ennyi hely van az iskolákban a következő tanévben
Csütörtöki ülésén a kormány jóváhagyta a 2024-2025-ös romániai tanév közoktatási és felsőoktatási beiskolázási tervét. A közoktatásban a 2024-2025-ös tanév számadatai nem változnak a 2023-2024-es tanévhez képest.