×
2024. 06 25.
Kedd
Vilmos
16 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.65 RON
100HUF = 1.25 RON
Kék hírek

Befüvezve vezetett, és otthonában is decens mennyiségű füstölnivalót találtak

2023.10.22 - 11:15
Megosztás:
Befüvezve vezetett, és otthonában is decens mennyiségű füstölnivalót találtak
30 napos előzetes letartóztatásba helyezték azt a szatmári férfit, aki befüvezve vezetett a körgyűrűn, és a házkutatás során több mint 1 kg-nyi füstölnivalót találtak otthonában elrejtve.

Október 20-án a rendőrök és a DIICOT szatmári ügyészei kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos nyomozásuk keretében tetten értek egy 42 éves szatmári férfit, aki tudatmódosító szer hatása alatt vezette autóját a körgyűrűn — a kocsi belterének átvizsgálásakor egy rejtett rekeszben olivazöld színű növényi származékra, vagyis marihuánára bukkantak. Mivel a helyszíni drogteszt tudatmódosító szer jelenlétét mutatta ki, a férfit biológiai mintavételre a kórházba kísérték annak megállapítása érdekében, hogy „csak” füvezett, vagy esetleg más hallucinogén terméket is fogyazstott. 

hirek/2023/oktober/fu-2.jpg

A rendőrök és a Kolozs megyei regionális vámhatóság kutyás keresőegysége ugyanakkor házkutatást tartott az illetőnél, ahol a manzárd falában elrejtve több mint 1 kilogrammnyi olivazöld színű növényi származékot találtak. 
A DIICOT-ügyészei a férfit 24 órára előállították, a taláros testület pedig szombaton elrendelte 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

Szabó Kinga Mária 

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON!