×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Az utolsó előtti futamot rendezik a RS-idényben

2021.10.22 - 16:09
Megosztás:
Az utolsó előtti futamot rendezik a RS-idényben
Bőven maradt izgulni való a Rally Sprint autós ügyességi és gyorsasági bajnokság utolsó előtti fordulója előtt, ami szombaton rendez meg Szatmárnémetiben, a Gorunului utcai ACR gyakorlópályán a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókja és a Szatmárnémeti Auto-Karting Rider’s SK.

Bár a haladó kategória legmagasabb osztályiban (3. és 4. osztály), lefutottnak látszik a verseny, az abszolút bajnoki címért még óriási küzdelem várható, hiszen az elmúlt öt idény győzteseit, a szatmárnémeti Florin Steckát és a zilahi Szabó Róbertet két pont választja el a tabella élén. Stecka egyébként a CL3 géposztály tabelláját vezeti 21 pont előnnyel, Szabó pedig a CL4 kategóriában éllovas 20 pont előnnyel.
A szombati futam versenyei 10 órakor kezdődnek, és a nézők belépéskor fel kell mutassák a koronavírus elleni védettséget igazoló dokumentum valamelyikét. 

Pesek Attila

Még lehet nevezni a Rally Sprint záró fordulójára
Csütörtök délután 18 óráig lehet nevezni a Rally Sprint autós ügyességi és gyorsasági bajnokság tizenhatodik kiírásának az utolsó fordulójára, amit Szatmárnémetiben a Gorunului utcai gyakorlópályán rendez a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókja és az Auto-Karting Rider’s SK.
Először nyerte meg a nyílt versenyt Vajda Zsolt „Bajnok”
Óriási csaták, műszaki gondok miatt adódó bosszús pillanatok, de ezek ellenére nagyon jó hangulat és verőfényes napsütés jellemezte a Rally Sprint autós ügyességi és gyorsasági bajnokság utolsó előtti fordulóját, amit szombaton rendezett meg az szatmárnémeti gyakorlópályáján a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókja és a Szatmárnémeti Auto-Karting Rider’s SK.
Megközelíthetetlen idővel nyert Lunaforráson
Huszonkét pilóta állt rajthoz szombaton Avasfelsőfalu szomszédságában, a lunaforrási sípályához vezető, szerpentines megyei útszakaszon rendezett autós hegyi gyorsasági (VTM) versenyen, amely az első fordulója volt a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókja és a Szatmárnémeti Auto-Karting Rider’s SK által rendezett bajnokságnak.
Cookie