×
2022. 12 08.
Csütörtök
Mária
3 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.68 RON
100HUF = 1.20 RON
Sport

Az Olimpia VSK cselgáncs fiúcsapata is bajnoki érmes lett

2022.11.07 - 11:32
Megosztás:
Az Olimpia VSK cselgáncs fiúcsapata is bajnoki érmes lett
A 18 éven aluliak csapatbajnokságán a dobogó harmadik fokára állhatott fel a fiúcsapat.

Továbbra is remek formában küzdenek a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub cselgáncsozói, akik szombaton az Ilfov megyei Izvorani-on, a Román Olimpiai és Sportbizottság olimpiai sportkomplexumában a 18 éven aluliak csapatbajnokságán mérkőztek.
Marian Halas és Dumitrița Rus edzőpáros legényei kiváló eredményt jegyeztek, hiszen a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Dragoș Polgar, Sebastian Fudulu (60 kg), Paul Cîmpan (65 kg), Miguel Codreanu (73 kg), George Ilie, Maxim Tugulea (81 kg) és Antonio Ilie (+81 kg) alkották a bronzérmes csapatot.
Három héttel ezelőtt a Halas, Rus, Pelcz Attila edzőhármas lánycsapata az U21-es bajnokságon szerzett ezüstérmet, ugyanitt Paula Paștiu egyéni bajnok lett.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

Bronzérmet szerzett Czerlau Jennifer az EEJ-n
A szatmárnémeti cselgáncsozó, Czerlau Jennifer (képünkön középen) szerezte meg a Miskolci Egyetem első érmét a lengyelországi Łódźban zajló Európai Egyetemi Játékokon.
Aranyosgyéresről hozták az érmeket
Marian Halas edző fiatal tanítványai egy aranyosgyéresi tornán, a nagyobbak pedig Román Kupa viadalon léptek tatamira, a legnagyobbak vizsgáztak.
Egy ezüst- és három bronzérem a Judo Master bajnoki mérlege
Kissé benézte a bajnokság első meccsét a Szatmárnémeti Judo Master kiváló cslegáncsozója, Alexia Timoc, így nem sikerült aranyérmet szereznie a korosztályában, a 14 évesek között.
Cookie