×
2021. 03 05.
Péntek
Adorján, Adrián
6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Az időjárás miatt újabb meccset töröltek

2021.02.21 - 14:24
Megosztás:
Az időjárás miatt újabb meccset töröltek
Ismét törölni kellett soron következő felkészülési mérkőzését a megye egyetlen divíziós labdarúgócsapatának, ugyanis Szatmárban nincs focipálya, amit a mostani időjárási viszonyok mellett használni lehetne.

A Szatmárnémeti VSK szombat kora délután Szamosdarán a Pusztadaróci Recoltával mérkőzött volna, azonban a határmenti falu pályája a belvíz miatt használhatatlan volt. 
Mint ismeretes, a csapat edzőtábora több mint egy hete befejeződött: múlt szombaton a Nagykárolyi Victoria VSK ellen szerettek volna játszani egyet, viszont akkor a mikolai pályát is alaposan átáztatta az előző napok esőzése. Ekkor felmerült annak a lehetősége, hogy „átruccanak” Fehérgyarmatra, ahol a műfüves pályán játszhatnak, viszont a romániai járványszakértői hatóságok szigorították a Magyarországról való beutazást, így ez a terv sem vált be. Legközelebb Kolozs megyében lenne nagy méretű műfüves pálya, viszont az üzemeltető nem tudott szabad időpontot adni a VSK-nak.
„Ez egy ilyen felkészülés lesz. Nem tudunk játszani, mert nincs pálya. Számítottunk arra, hogy 2020 végére elkészül a Dinamo-pálya, de látom, ez a cég sem képes tartani a határidőket. Térdig érő mocsárba pedig nincs értelme játszani, a srácok egészségét is kockáztatom” – panaszolta újfent Ritli Zoltán vezetőedző. 
Ha javul a helyzet, akkor talán szerdán a Vetési Viitorul tudja fogadni a VSK-t egy barátságos meccsre. A felkészülési időszak viszont egyre fogy, a román szövetség ugyanis március 13-ra írta ki a Liga 3 tavaszi rajtját. 

Pesek Attila

A VSK adta a 3x3-as olimpiai csapatot
Elismerő oklevélben részesítette a Román Kosárlabda-szövetség a Szatmárnémeti VSK együttest.
„Megérkezett” Claudia Cuic, tarolt a VSK
Óriásit játszott Claudia Cuic (Pop), aki vezéregyénisége volt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának.
Rengeteg a sérült két héttel a rajt előtt
Zsiga, Svarczkopf, Barth, Nyéki Kevin, Tincău és most már Mureșan is sérüléssel bajlódik, így a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapat megtizedelt kerettel készül a Liga 3 folytatására.
Cookie