×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
2 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Audionova — ahol törődnek az Ön hallásával (X)

2021.11.24 - 14:52
Megosztás:
Audionova — ahol törődnek az Ön hallásával (X)
Az Audionova rendelő a hallásvesztéssel küszködő szatmáriak megbízható partnere, amely nem csak minőségi hallókészülékekkel, de magas színvonalú szakmai felkészültséggel és több mint két évtized tapasztalatával tud hatékony segítséget nyújtani.

Az Audionova ingyenes hallásvizsgálatot biztosít a Szatmári Friss Újságban megjelenő kupont felmutatóknak — függetlenül attól, hogy időszakos rutinellenőrzésről van szó, vagy az illető úgy érzi, mintha az utóbbi időben romlott volna a hallása, s ezt szeretné kivizsgáltatni, a Horea utca 2. szám alatti székhelyen profi segítséget kap, hiszen az Audionova szakembereinek az a céljuk, hogy korszerű, „fülre szabott” megoldásaikkal minél több személynek segíthessenek ismét örülni az élet apró örömeinek.

Szükségem van hallókészülékre?

Egyre több embernek kell nélkülöznie élete legfontosabb hangjait — éppen ezért ideje változtatni már az elején, kezdetnek egy hallásvizsgálat elvégzésével, szükség esetén pedig hallókészülék viselésével. Így ismét hallhatják szeretteik hangját, a madarak csicsergését vagy éppen kedvenc tévéműsoraikat.
Az Audionova törődik a hallássérültekkel, hiszen szakemberei jól tudják, mekkora nehézséget jelent a hallás romlása vagy a súlyosabb hallásvesztés, mennyire gyökeresen megváltoztatja az életünket, ezért lehetőséget kínálnak arra, hogy újra élvezhessék mindazt, amit elveszítettek — a hétköznapi élet hangjait, megszokott életüket. Folyamatosan arra törekednek, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni, és a hozzájuk betérő szatmáriak halláscsökkenéséhez, életstílusához megfelelő típusú hallókészülékkel, wireless kiegészítőkkel segítsenek, amelyeket a rendelőben — természetesen ingyenesen — ki is lehet próbálni, hogy valóban a számunkra legmegfelelőbb eszközt vásárolhassuk meg.
Az Audionova egyik páciense, Mircea C., akinek már 15 éve segítenek a rendelő szakemberei, így vallott szolgáltatásairól: „A szatmárnémeti Audionova már 15 éve társam és segítőm abban, hogy teljes életet élhetek. E másfél évtized alatt maximálisan meg voltam és vagyok elégedve szakorvosi szolgáltatásaival és hallókészülékeivel is.”

hirek/2021/november/24/audionova.JPG

 

Hogyan fizethetek kevesebbet a hallókészülékért?

Az Audionova törődik az emberek hallásával, de a pénztárcájával is. Komoly befektetéseket eszközölt a legkorszerűbb hallásvizsgálati technológiák szatmári gyakorlatba ültetésében, ezenfelül pedig kiváló ár-érték arányt is kínál, folyamatosan megújuló ajánlatai megtalálhatók a honlapján, mint ahogy a Horea utca 2. szám alatti székhelyén is. Ugyanakkor az egészségbiztosítási pénztár 1058,77 lejt fedez egy hallókészülék árából, s amennyiben Ön egy dosszié összeállítása mellett dönt, az Audionova szakemberei segítenek ebben, és a folyamat során minden támogatást megkap tőlük, amire csak szüksége van. Az egészségbiztosítói támogatás mellett további, 23 000 lejig terjedő támogatást igényelhetnek a teljes, minőségi élet elérése érdekében — ezeket az utalványokat a Fogyatékkal Élőket Segítő Országos Hatóság (ANDPDCA) biztosítja a fogyatékkal élők munkaerőpiacon való könnyebb elhelyezkedését célzó program keretében.

 

Miért fontos a hallás?

Legyen szó akár a szeretteivel folytatott beszélgetésről, akár a kedvenc tévéműsoráról, a hallás alapvetően befolyásolja az általános jóllétet, életminőséget. A hallás az egyik legfontosabb érzékelés, amely lehetővé teszi olyan alapvető képességek fejlesztését, mint a kommunikációs készség, az olvasás, a zene szeretete, de fontos szerepet játszik a külső veszélyek felismerésében is. A hallásunk elvesztésével nemcsak a hangokat veszíthetjük el, hanem azt a vágyat is, hogy a felsorolt tevékenységekben részt vegyünk, ugyanakkor akár baleseteknek is ki vagyunk téve a hiányában. Épp ezért már a legenyhébb hallásromlás esetén szakemberhez kell fordulni.
Bízzák hallásukat a szakemberekre! Keressék bizalommal Szatmárnémetiben, a Horea utca 2. szám alatt lévő székhelyén az Audionova szakembereit! Időpont-egyeztetésért keressék Makszin Loredanát a 0730.582.031-es telefonszámon, ajánlatainkkal kapcsolatban pedig érdeklődjenek a Horea utca 2. szám alatt vagy a www.audionova.ro honlapon!
Vegyék igénybe a Szatmári Friss Újság november 26-i lapszámában megjelenő, ingyenes hallásvizsgálatot biztosító kedvezménykupont!

Cookie