×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
10 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Szatmárnémeti

Áramszünetek lesznek Szatmárnémetiben

2024.02.11 - 12:18
Megosztás:
Áramszünetek lesznek Szatmárnémetiben
(Illusztráció: freepik.com / wirestock)
Nyolc órás áramszünetekre kell számítani a következő napokban Szatmárnémetiben, tucatnyi címen lesz lekapcsolva órákra az áram.

Bejelentette a következő napokra érvényes hálózat-karbantartási munkálatait az Electrica Distribuţie, amelyek miatt a következő szatmárnémeti címeken nem lesz áram a hét folyamán, délelőtt kilenc és délután öt között:

Február 12.: Cloşca sugárút 2 – 50 szám alatti lakások (részlegesen)
Február 13.: Onisifor Ghibu (részlegesen), Udvari út (részlegesen)
Február 14.: Mihai Viteazul utca 1 szám, Arinului utca 4.
Február 15. és 16.: Universului sétány 3 – 7., Nicolae Titulescu tér (részlegesen), Caişilor utca (részlegesen), Lükő Béla utca (teljesen), Marsilia utca (részlegesen) Serelor (teljesen).

Hírszerkesztő
 

Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait
Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.
Egyre nő a gáz- és áramlopások száma
Összeszámolta a országos gázszállító, hogy mennyi gázköbméterrel és áram kilowattal rövidítették meg tavaly a tolvajok. Negyven százalékkal nőtt az elhasznált, de ki nem fizetett mennyiség.
Előbb-utóbb mégiscsak meg lesz adóztatva a napfény
A napkollektorosok érdekvédelmi szervezete szerint a termelés méréséhez szükséges berendezések máris megvannak, viszont a kormány szerint csak 2026-tól lesz lehetőségük megadóztatni a napfényből termelt villamosenergiát.