×
2022. 05 21.
Szombat
Konstantin
21 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.67 RON
100HUF = 1.29 RON
Vidék

Áramkimaradások Szatmár megyében

2012.05.22 - 08:59
Megosztás:
Áramkimaradások Szatmár megyében

A villanyhálózaton végzett munkálatok miatt Szatmár megyében május 22. és 26. között a következő utcákban számíthatnak a fogyasztók áramszünetre:

Kedden, május 22–én 8 és 15 óra között Szatmárnémetiben Lunca Sighet és a Dara utcákban részlegesen szünetel az áramszolgáltatás. Továbbá Erdődön a Viilor utcában és Crişeniben teljes áramkimaradás lesz. Ugyanaznap Józsefházán (Iojib), Avasújfalun (Certeze) és Kisgércén részlegesen szünetel a szolgáltatás.

Szerdán, május 23–án 8 és 15 óra között Dacia településen teljes áramkimaradás lesz, hasonlóan Erdődön a Viilor utcában, Nagymajtényban (Moftinu Mare) és Crişeniben is. Ugyanaznap Józsefházán (Iojib), Kisgércén számíthatnak a fogyasztók részleges áramkimaradásra.

Csütörtökön, május 24–én 8 és 11 óra között Szatmárnémetiben a Căprioarei utcában és a Lucian Blaga sugárúton részlegesen szünetel a szolgáltatás. Ugyanaznap 8 és 15 óra között Szatmárzsadányban részleges áramkimaradás lesz, ugyanúgy mint Józsefházán, Krasznaterebesen (Terebeşti) és Kisgércén. Erdődön a Viilor utcában, Nagymajtényban, Kismajtényban és Domahidán (Domăneşti) teljesen szünetel majd az áramszolgáltatás.

Pénteken, május 25–én 8 és 15 óra között Szatmárzsadányban, Józsefházán (Iojib), Kisgércén részleges áramkimaradás lesz, míg Bocskón (Bocicău), Nagymadarászon (Mădăras), Erdődön a Viilor utcában teljes áramszünetre számíthatnak a fogyasztók.

Szombaton, május 26–án 9 és 15 óra között Szatmárnémetiben a Nagyréten (Râtu Mare) részlegesen szünetel a szolgáltatás.

 

 

Cookie