×
2021. 03 05.
Péntek
Adorján, Adrián
6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Anca Dragu: Fontolóra vesszük egy direkt repülőjárat működtetését Bukarest és Szkopje között

2021.02.22 - 17:14
Megosztás:
Anca Dragu: Fontolóra vesszük egy direkt repülőjárat működtetését Bukarest és Szkopje között
Az illetékes hatóságok fontolóra veszik egy Bukarest-Szkopje direkt repülőjárat beindítását, amint a járványhelyzet megengedi azt - írta a Facebookra Anca Dragu szenátusi elnök hétfőn, miután találkozott Észak-Macedónia romániai nagykövetével, Gabriel Atanasovval.

Dragu azt írta bejegyzésében: Románia továbbra is szilárdan támogatja Észak-Macedónia európai uniós integrációját, és noha jelenleg elakadtak a tárgyalások, reméli, hogy Bulgáriával együtt olyan közös megoldást találnak, amely elősegíti ezt a folyamatot.

Ugyanakkor amint a járványhelyzet lehetővé teszi a légi járatok teljes kapacitáson történő beindítását, fontolóra veszik, hogy direkt repülőjáratot indítsanak a két főváros - Bukarest és Szkopje - között, írta még a felsőház elnöke.
AGERPRES

Megkapta a második oltásadagot Anca Dragu felsőházi elnök
Megkapta a COVID-19 elleni oltás második adagját Anca Dragu, a szenátus elnöke.
A. Dragu: Az előző ülésszakban a törvénytervezetek 40 százalékát hallgatólagosan fogadta el a felsőház
Az előző ülésszakban a törvénytervezetek 40 százalékát vita nélkül, hallgatólagosan fogadta el a felsőház - közölte hétfőn a szenátus elnöke.
Márciustól újraindul  a londoni járat
Az idei szezonban március 30-i kezdettel heti három járatot indít a Wizz Air légitársaság a Szatmárnémeti—London (Luton) útvonalon, tájékoztat a Szatmár Megyei Tanács sajtóosztálya.
Cookie