×
2022. 05 21.
Szombat
Konstantin
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.67 RON
100HUF = 1.29 RON
Vidék

Ajándékot kaptak az óvári gyermekotthon lakói

2021.12.19 - 16:16
Megosztás:
Ajándékot kaptak az  óvári gyermekotthon lakói
A szatmárnémeti Élet Fája — Környezetvédelmi és Humanitárius Egyesület tagjai idén sem feledkeztek meg az óvári Ştefania gyermekotthon fiataljairól.

Az Electrolux munkatársaival együtt megható, de ugyanakkor kellemes pillanatokat töltöttek el a ház lakóival, akik számára idén az édesség, gyümölcs, kerámiaangyalkák és csengők mellett, az erdészeti hivatal jóvoltából egy-egy kicsi fenyőt is adtak ajándékba, amit tavasszal kiültethetnek majd a gyermekház udvarára, derül ki az egyesület közleményéből. „Az ünnep varázsát az óvári Ştefania gyermekotthon fiataljai karácsonyi dalok éneklésével tették még hangulatosabbá. Isten adjon számukra egészséget és gondozóiknak szeretetet és kitartást nemes munkájukhoz, s áldott ünnepet” — fogalmazott Békéssy Erzsébet, az egyesület elnöke.

Madármegfigyelés és verseny
Huszonnégy tanintézmény huszonnégy diákja és kísérő tanáraik vettek részt február másodikán, a vizes élőhelyek világnapján az Élet Fája Egyesület által megrendezett eseményen.
Egyéves fennállását ünnepelte az Élet Fája Egyesület
Születésnapi mérlegvonással, oklevél és különleges „emlékplakett” átadásával és természetesen ökokarácsonyfa-díszítéssel ünnepelte fennállásának első évfordulóját az Élet Fája Egyesület.
Fát és élősövényt ültettek a diákok Atyában
Az Élet Fája Egyesület által meghirdetett őszi faültetési akció, amit az Erdészeti Hivatallal együttműködve szerveztek, az atyai Kentaur Szabadidőközpontban folytatódott pénteken.
Cookie