×
2020. 12 05.
Szombat
Vilma
7 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.00 RON
100HUF = 1.36 RON
Vidék

Adományok érkeztek a kaplonyi iskolába

2020.11.21 - 10:25
Megosztás:
Adományok érkeztek a kaplonyi iskolába
A kaplonyi Fényi István Általános Iskola hivatalos közösségi oldalán mondott köszönetet a tanintézmény igazgatója, Török Tamás mindazoknak, akik adományaikkal segítik az iskola fejlesztését.

„Ezúton, nyilvánosan is szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik támogatják intézményünket és tanulóinkat, gondolnak ránk, és segítik munkánkat. Köszönjük Res Antalnak és a Crescendo Alapítványnak a három laptopot, három szorgalmas és tehetséges tanulónkat támogatták így az online tanulásban való részvételben. Sok gyermekkel rendelkező családok tagjai kapják ezeket az eszközöket, akik eddig nem rendelkeztek saját eszközzel. Köszönjük a Stahlbau Hermann cégnek, Hermann Imrének és Helmutnak az intézményünk egyesületének (Asociaţia Şcolară Fényi István) nyújtott 2000 lejes támogatást. Köszönjük Grebur Pálnak a többkészletnyi, Németországból származó sportfelszerelést (felső, nadrág, atléta, zokni). Köszönjük Farcău Adrian Tamásnak az iskolának adományozott Promethean típusú digitális táblát és a hozzá tartozó kivetítőt” — írja az intézményvezető.

Vincze Loránt: a magyar  összefogásnak óriási ereje van
„Szatmár megyében folytatni kell azt a lendületes fejlődést, amely nagymértékben meghatározta az elmúlt négy évet. Ezért is kell tudatosítani a december 6-i választások tétjét” — mondta Vincze Loránt európai parlamenti képviselő a helyi magyar közösségekkel való találkozón, amelyen Nagy Szabolcs képviselőjelölttel vettek részt.
Minőségibb szolgáltatást várnak a kaplonyiak
Petíciót indított a kaplonyi polgármester, arra kéri az internetszolgáltatás fennakadásai által érintett előfizetőket, hogy aláírásukkal támogassák a kezdeményezést, és közösen lépjenek fel a céggel szemben a minőségi szolgáltatás garantálása érdekében.
Megújult úton Kaplonyba
A legoptimálisabb feltételek mellett lehet már közlekedni a Nagykárolyt Kaplonnyal összekötő, korszerűsített megyei úton.
Cookie