×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

A legjobbak között versenyeztek a szoporiak

2021.09.14 - 16:08
Megosztás:
A legjobbak között versenyeztek a szoporiak
A Szopori Armand SK öt sportolója vett részt az elmúlt héten a Székelyudvarhelyen rendezett Ezüstpaletta elnevezésű országos versenyen, amelyen 10 éven aluli asztaliteniszezők mérkőztek meg.

A több mint 150 sportoló gyermeket számláló mezőnyben Maria Crișan, Sofia Cherecheș, Carla Cioran, Garnai Zalán és Czigler Albert képviselték a szopori egyesületet. A lánycsapat a 13., a fiúcsapat pedig a 9. helyen zárt. Ugyanakkor az egyéni megmérettetésen Czigler Albert  és Garnai Zalán is az első helyekről jutott tovább csoportjából, a legjobb 32 között olyan asztaliteniszezőkkel szemben maradtak alul, akik végül dobogós helyeken zártak. Így végül Cziglert az előkelő 19., Garnait pedig a 25. helyre sorolták.

Czigler Antal edző tanítványaival ezt követően Nagybányára utaztak, ahol egy rövid edzőtábort szerveztek a helyi önkormányzat és a klub támogatóinak a segítségével.

Pesek Attila

Felnőttcsapattal szerzett aranyat Helga
A nagykárolyi Dari Helga Magyarország legjobb asztaliteniszezői mellett szerzett bajnoki címet. A frissen érettségizett sportoló most versenyen van, és izgatottan várja az egyetemi felvételi eredmények júliusi hirdetését.
A-osztályban a nagykárolyi asztaliteniszező lányok
Feljutott a női asztalitenisz A-osztályába a Nagykárolyi VSK Victoria csapata, miután az elődöntő visszavágóján 3–1-re győzte le a Temes megyei Újszentes csapatát.
Elődöntőt játszanak a Victoria hölgyei
Ezen a hétvégén rendezik a női asztalitenisz B-divíziós bajnokságában a rájátszás elődöntőjét, ahol a csoportelső Nagykárolyi VSK Victoria csapata esélyesként áll majd asztalhoz az ACS Újszentes-Temesvár együttesével szemben.
Cookie