×
2022. 08 14.
Vasárnap
Marcell
31 °C
Borult idő
1EUR = 4.89 RON
1USD = 4.75 RON
100HUF = 1.24 RON
Sport

A legjobbak között versenyeztek a szoporiak

2021.09.14 - 16:08
Megosztás:
A legjobbak között versenyeztek a szoporiak
A Szopori Armand SK öt sportolója vett részt az elmúlt héten a Székelyudvarhelyen rendezett Ezüstpaletta elnevezésű országos versenyen, amelyen 10 éven aluli asztaliteniszezők mérkőztek meg.

A több mint 150 sportoló gyermeket számláló mezőnyben Maria Crișan, Sofia Cherecheș, Carla Cioran, Garnai Zalán és Czigler Albert képviselték a szopori egyesületet. A lánycsapat a 13., a fiúcsapat pedig a 9. helyen zárt. Ugyanakkor az egyéni megmérettetésen Czigler Albert  és Garnai Zalán is az első helyekről jutott tovább csoportjából, a legjobb 32 között olyan asztaliteniszezőkkel szemben maradtak alul, akik végül dobogós helyeken zártak. Így végül Cziglert az előkelő 19., Garnait pedig a 25. helyre sorolták.

Czigler Antal edző tanítványaival ezt követően Nagybányára utaztak, ahol egy rövid edzőtábort szerveztek a helyi önkormányzat és a klub támogatóinak a segítségével.

Pesek Attila

Bariban készülnek a Szuperligára a lányok
Megkezdte a felkészülést az első Szuperligás idényre a Nagykárolyi VSK Victoria női asztalitenisz-csapata.
Bronzérem a Romania Top 16-ról
Bronzérmet szerzett a Szopori Armand sportegyesület asztaliteniszezője, Czigler Albert, a Slatinán rendezett Romania Top 16 meghívásos versenyen.
Bronzérmes a szopori asztaliteniszező
Bronzérmet szerzett a Szopori Armand ACS asztaliteniszcsapata a Buzăuban rendezett Ezüstpaletta elnevezésű országos versenyen.
Cookie