×
2020. 09 19.
Szombat
Vilhelmina
19 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.86 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.35 RON
Szatmárnémeti

A LEBĂDA egyet fizet kettőt kap őszi akciót hirdetett a FAUR festékekre (X)

2020.09.06 - 12:14
Megosztás:
A LEBĂDA egyet fizet kettőt kap őszi akciót hirdetett a FAUR festékekre (X)
Az idei ősz szép hosszúnak ígérkezik, így még senki nem késett le arról, hogy felújítsa otthonát. Amennyiben lakásfejújítást, festést tervez, mindenképp érdemes benéznie a Lebăda üzleteibe, szenzációs őszi ajánlatok várják. Most minden 14 literes FAUR festék mellé még egyet kap ajándékba.

Az „egyet fizet kettőt kap” akciós FAUR festék kiváló minőségű, mosható falfesték, amely nagyon könnyen felvihető a felületre, magas tapadó- és fedőképességű és gyorsan szárad.

Ez a festék tökéletesen átengedi a vízpárát, így engedi lélegezni a falat és teljesen kizárható a penészesedés lehetősége.

Az alap FAUR festék hófehér színű, így bármilyen szín könnyedén kikeverhető belőle. A vásárló által kiválasztott színt a székhelyen kikeverik a cég szakemberei.

lebada2

Ezt a festéktípust bármilyen belső falfelületre lehet használni. A cég szakemberei tanácsokkal látják el a felhasználás tekintetében, hiszen az adagolás és a vásárolt mennyiség nagy mértékben függ a falfelület anyagától (ami lehet beton, mész, gipszkarton stb.), állapotától, illetve a felvitel módjától is. Ezért a valós adagolás kiszámításához érdemes előzetes tesztet végezni és a szakemberrel egyeztetni. A szakemberek szerint az első réteg esetében legfeljebb 10% vízzel hígítsuk a festékünket, a második réteghez pedig ajánlott önmagában a festéket használni, legfeljebb minimális, legtöbb 5%-os vizes hígítással felvinni. A szép eredmény eléréséhez mindenképpen két rétegben javasolt a festék felvitele. A festék hígításánál mindenképpen figyelembe kell venni a felvitel módját, függ attól, hogy festőhengert, ecsetet vagy festőpisztolyt használunk. A második réteg felvitele előtt mindenképpen várjuk meg, hogy az első réteg teljesen megszárodjon.

Cookie