×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

A járművezetők fele akkor mossa meg autóját, amikor már nagyon koszos

2021.04.28 - 16:00
Megosztás:
A járművezetők fele akkor mossa meg autóját, amikor már nagyon koszos
A romániai járművezetők általában akkor mossák meg autójukat, amikor már nagyon koszos, és a várakozási idő a fő szempont az autómosó kiválasztásakor - derül ki a MOL Románia által szerdán közzétett felmérésből.

A kutatás azt mutatja, hogy a járművezetők 62 százaléka a kézi autómosókat, például a sugármosást részesíti előnyben, és csak 17 százalék választja a hagyományos autómosókat.

Az autómosó kiválasztásakor a megkérdezett járművezetők 44%-a a várakozási időt említi fő szempontként, amelyet az ár (40%), a mosószerek minősége (39%), valamint az otthonuktól vagy a munkahelyüktől való távolság (37%) követ. Ez utóbbi szempont a női válaszadók esetében sokkal fontosabb szerepet játszik, a várakozási idő után a második legfontosabb kritérium.

A mosószerek minőségét szempontként említő válaszadók 60%-a szerint a minőségi termékek biztosítják a festék épségének megőrzését, és 56% szerint a minőségi mosószerek egyáltalán nem hagynak karcolást az autón.

A válaszadók több mint 70%-a mondta azt, hogy este vagy reggel mos autót, de főleg az esti időpontokat részesítik előnyben. A válaszadók egyharmada hétvégén kerít időt az autómosásra, amikor több a szabadidejük.

A romániai járművezetők több mint fele (52 százalék) általában akkor mos autót, amikor az már nagyon koszos, vagy amikor hosszabb utazásra indulnak vagy térnek haza.

Az online felmérése április 13-a és 21-e között készült, a MultiBonus hűségkártyát használó 556 személy megkérdezésével.

A MOL Románia a MOL-csoport egyik leányvállalata, ugyanakkor Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, 25 éves jelenléttel a hazai piacon. A vállalat 243 töltőállomást működtet, valamint két üzemanyagraktárt (Mezőtelegden és Giurgiun) és egy LPG terminált (Mezőtelegden).

A MOL töltőállomásokon kétféle mosoda található: automata mosó hat mosási programmal és kézi mosó önkiszolgáló, előmosási, mosási, öblítési és előszárítási programokkal.

Azok az ügyfelek, akik MOL töltőállomáson mosnak autót, 2021. április 26. és július 4. között, különféle nyereményekhez juthatnak, azonnal vagy sorsolással.

AGERPRES

Jogosítványhoz segítik a fiatalokat
A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány hetedik alkalommal hirdeti meg a Jogosítvány a jövőhöz programot hátrányos körülmények között élő fiatalok számára. A gépjárművezetői engedély megszerzése költségeinek támogatására 2022. január 21-ig lehet pályázni.
Gyógyír lehet a Gyermekgyógyító
A Gyermekgyógyító programra vasárnapig jelentkezhetnek civil szervezetek, amelyek különleges igényű, krónikus betegségekben szenvedő vagy fogyatékkal élő gyermekek részére biztosítanak emocionális terápiás foglalkozásokat vagy pszichoszociális beavatkozásokat.
Szatmáriakat is díjazott a MOL
A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány 563 000 lejjel támogatja 581 fiatal sportoló és művész teljesítményét. A program során eddig 3062 tehetség nyert jelentős támogatást.
Cookie