×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Nagykároly

A feltétel nélküli szeretetről nyílik kiállítás a Károlyi-kastélyban

2023.09.11 - 13:38
Megosztás:
A feltétel nélküli szeretetről nyílik kiállítás a Károlyi-kastélyban
Szeptember 12-én, kedden 16:00 órától kerül sor Az Úr terített asztala – Tükör által homályosan címet viselő művészeti kiállítás nyitórendezvényére a Károlyi-kastélyban.

"Ez a kiállítás a Szeretetről szól, vagy annak a hiányáról. Nem a haragról, nem a gyűlöletről és nem a közönyről. Csak a Szeretetről, amelynek nincs alternatívája. Várunk mindenkit, barátot, ismerőst és azokat is akik lelkéhez nem kimondottan állunk közel. Az összes vallás és filozófia az örökkön gyötrő emberi problémák megoldására a szeretetet, a megbocsátást és a másik ember megértését tanítja és javasolja" - írják a szervezők a rendezvény kedvcsinálójában.

Kiállítanak : Illés Imre, Mészáros Varga Erzsébet, Szegedi Éva, Varga Bernadett, Stefan Weiss István.

Az esemény szervezője a Nagyváradi Slash Light Kulturális-művészeti Egyesület, támogatja a “Gróf Károlyi” Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Alapítvány.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés a kiállításra és a megnyitóra egyaránt ingyenes.

Hírszerkesztő

Egy alkotó három kiállítása lesz látható a Károlyi-kastélyban
Három kiállítás anyagát állítja közönség elé Fodor Árpád, nyugalmazott földrajz-történelem szakos tanár, amatőr fényképész.
Harmadik kiadásával tér vissza az Expo Industry Szatmár!
Az Expo Industry Szatmár – Ipar 4.0 - Szatmár legújabb kiadására augusztus első hétvégéjén kerül sor a szatmárnémeti Kossuth-kertben a SkyLine Events égisze alatt. Mint mindig, a rendezvény idén is a megye legfontosabb iparágainak népszerűsítését és bemutatását szolgálja.
Szerdától tövises szépségektől pompázik majd a Vécsey-ház udvara
Szerda reggeltől vasárnap délutánig lehet szemügyre venni azokat a tövises szépségeket, amelyeket a szépművészeti múzeum (Vécsey-ház) udvarán állítanak ki a szatmári, nagykárolyi, tasnádi, temesvári, nagybányai és szinérváraljai gyűjtők.