×
2022. 10 07.
Péntek
Amália
10 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.99 RON
100HUF = 1.17 RON
Sport

A bajnokok „kiscsapata” látogat szombaton Szatmárra

2022.09.16 - 15:39
Megosztás:
A bajnokok „kiscsapata” látogat szombaton Szatmárra
Fotó: Szatmárnémeti VSK
Két veretlen együttes, a Szatmárnémeti VSK és a Kolozsvári CFR áll majd szemtől szemben szombaton délután — viszont az idény statisztikája a Szatmárnémeti VSK oldalára billenti a mérleg nyelvét.

Bár a Román Kupától búcsúzni kényszerült a Szatmárnémeti Városi Sportklub labdarúgócsapata, a legénység mégsem csügged, hiszen innentől teljes erőbedobással összpontosíthat az elsődleges célra: a Liga 3 playoff-csoportjára. 

Szombaton, szeptember 17-én, 17 órától ismét hazai pályán játszik Szatmárnémeti labdarúgócsapata a Liga 3-ban, Csik Tibor vezetőedző legényeire pedig újabb kötelező feladat vár: a három pont begyűjtése. 
A szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban a román bajnok második számú csapata, a Kolozsvári CFR lesz a VSK ellenfele a bajnokság 10-es csoportjának 4. fordulójában. 

Két veretlen együttes áll majd szemtől szemben a 17 órakor kezdődő találkozón, viszont az idény statisztikája a Szatmárnémeti VSK oldalára billenti a mérleg nyelvét — Csik Tibi csapata ugyanis háromból három győzelmet jegyzett ebben a szezonban, és a szériában egyedüliként, százszázalékos teljesítménnyel vezeti a táblázatot. 

A CFR II a szilágysomlyói 0–0 után Máramarosszigeten is ikszelt (1–1), az elmúlt fordulóban pedig megszerezte idénybeli első győzelmét is, mivel – kisebb meglepetésre – legyőzte odahaza a vendég Beszterce-Naszódi Gloria csapatát. Ezzel együtt a táblázat 6. helyét foglalja el, viszont a szatmári sárga-kékeknek nem szabad alábecsülni az ellenfelet – elsősorban a beszterceiek ellen jegyzett győzelem miatt.

Éppen ezért, Csik Tibor is úgy „gazdálkodott” a kerettel, hogy a csapat rutinos játékosai megfelelő erőnlétben várhassák a szombati találkozót. A VSK ugyanis nehéz hetet zár: a múlt szombati szilágysomlyói meccs után szerdán a Liga 2-es Nagybányai Minaurral mérkőzött a kupasorozat 3. fordulójának találkozóján, és mindkét összecsapáson maximális odaadással játszottak a fiúk (a szilágysági bajnokit 2–0-ra nyerték, a máramarosiaktól pedig az utolsó percben kapott góllal vesztettek 2–1-re). Egyes játékosok pihentetésével sikerülhet most szombaton olyan kerettel kiállni a kolozsváriak ellen, amelyik behúzza a három pontot, és ezzel a VSK megőrizheti az első pozíciót a táblázatban.

A Szatmárnémeti VSK – Kolozsvári FC CFR 1907 SA II mérkőzés szombaton, szeptember 17-én 17 órakor kezdődik. A belépés ingyenes.

Szatmárnémeti VSK

Csik Tibor: „Jó csapat kezd kialakulni”
Hat forduló után továbbra is az első pozíciót foglalja el a labdarúgó Liga 3 10-es csoportjának táblázatában a Szatmárnémeti Olimpia VSK csapata. Négy győztes mérkőzés után, másfél héttel ezelőtt jött az első vereség, Besztercén, a Gloria elleni derbin, a múlt hétvégén pedig Máramarosszigeten ikszeltek a fiúk.
A szigeti egy pont még elég volt az első helyre
A kitűzött cél egyharmadát tudta teljesíteni Máramarosszigeten a Szatmárnémeti Városi Sportklub Olimpia labdarúgócsapata, de a megszerzett egy pont ezúttal elég volt, hogy megőrizze az első helyet a Liga 3 10-es csoportjában.
Csik Tibi nem szeretne meglepetéseket Máramarosszigeten
Hullámzó teljesítményt nyújtó, kiszámíthatatlan ellenféllel áll szembe szombaton, október 1-jén a Szatmárnémeti Városi Sportklub Olimpia labdarúgócsapata, amely Máramarosszigeten játssza a Liga 3 10-es csoportjában a 6. forduló mérkőzését.
Cookie