×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
27 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Szatmárnémeti

174 betöltetlen állás van Szatmár megyében

2022.02.01 - 17:35
Megosztás:
174 betöltetlen állás  van Szatmár megyében
Fitneszedzőt is keresnek a szatmári munkaadók / Fotó: freepik.com
A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség tájékoztatásából kiderül, hogy jelenleg 174 szabad állást hirdettek meg megyénkben a munkaadók.

Nyolc állás betöltéséhez felsőfokú végzettség szükségeltetik: építészmérnököt, mezőgazdasági mérnököt, tervezőmérnököt, jogászt, tanácsadót és termékmenedzsert keresnek; a 45 középfokú képzettséget igénylő munkahelyre pedig többek között eladási ügynököt, menedzserasszisztenst, szakácsot, varrónőt, fitneszedzőt, mezőgazdasági technikust, felszolgálót, hotelbe recepcióst, élelmiszeripari és nem élelmiszeripari árucikkek részlegére vezetőt, állatorvosi technikust, natúr termékek értékesítésére munkatársat és kőművest keresnek, valamint építkezésre villanyszerelőt. Az általános iskolai végzettséggel rendelkezők számára 70 szabad állás van meghirdetve, többek között biztonsági őrt, ingatlanügynököt, súlyos fogyatékkal élő személy mellé személyi asszisztenst, szakácsot, adatbevezetőt, kézi ásásra munkást, személyautó- és nehézgépjármű-vezetőt, hotelbe felvigyázót, bogozott szőnyeg mosására munkatársat, rendelés utáni varrót, takarítónőt, kereskedelmi munkást, turisztikai panzióba munkást, árurakodót, szakképzetlen munkást az erdészeti ágazatban, szakképzeten munkást a konfekcióiparban, autószerelőt, szakképzetlen munkást épületbontáshoz, épületlakatost és csempézőt keresnek, továbbá parkettalerakáshoz munkatársat. A képesítés nélküliek által 17 állás pályázható meg, többek között biztonsági őrt, súlyos fogyatékkal élő személy mellé személyi asszisztenst keresnek, de a konfekcióiparban és épületbontáshoz is keresnek szakképzeten munkást. A szakiskolai végzettséggel rendelkezők számára 14 állást hirdettek meg, többek között rendelés alapján történő kötöttáru-készítésre, textilipari munkára, közlekedési ellenőri, autószerelői, fakitermelői, esztergályosi és hegesztői munkakör betöltésére várnak jelentkezőket.
További információkkal az AJOFM Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén, a 0261.770.237-es telefonszámon vagy az ajofm.sm@anofm.gov.ro e-mail-címen szolgálnak, de bizalommal lehet keresni az AJOFM nagykárolyi, avasfelsőfalui, tasnádi, erdődi és turci kirendeltségeit is, áll a közleményben.

 

12 tanfolyam indul áprilisban
Idén is különböző képzéseket indít a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) annak érdekében, hogy segítse a regisztrált állástalanokat.
Álláslehetőségek külföldön
A külföldi munkaadók jelenleg 600 állást hirdettek meg a közös európai foglalkoztatási hálózat (EURES) keretében, számol be a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM SM).
175 szabad állást hirdettek meg a megyében
A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség tájékoztatásából kiderül, hogy jelenleg 175 szabad állást hirdettek meg megyénkben a munkaadók.
Cookie